Regim De Consignație Bucuresti

Serviciile de consignație sunt o modalitate excelentă de a vinde obiectele pe care clientul le deține dar nu le folosește dar nici nu are timp să se ocupe de problemele legate de găsirea unui cumpărător. De asemenea, clienții serviciilor de consignație Bucuresti apelează la noi și pentru a-și depozita bunurile sau pentru a ști că acestea sunt în siguranță atunci când sunt plecați.

Ce înseamnă acest lucru?

Prin intermediul serviciilor noastre de consignație, oferim opțiuni de expunere sau de vânzare pentru obiectele de valoare ale clienților noștri. În funcție de planurile pe care clientul le are cu produsul, percepem un procent din vânzare sau al unei taxe fixe de expunere. Echipa noastră se va ocupa de publicitatea pentru articolul respectiv (prin intermediul rețelelor de socializare – cu acordul clientului), de întâlnirile cu potențialii cumpărători și de vânzarea produsului (dacă asta își dorește clientul).

Care este procesul?

Procesul prin care clienții pot apela la regimul de consignație Bucuresti este unul simplu: aceștia ne vizitează cu tot cu obiectele de valoare la magazinul nostru de pe Șos. Alba Iulia nr.67 unde noi le vom expune pe baza unui contract de prestări servicii. Vom stabili comisionul aferent acestui serviciu și vom aștepta ca acesta să fie vândut. Ulterior, vom anunța solicitantul inițial de vânzarea produsului pentru ca acesta să ne viziteze și să ridice suma stabilită.

Acceptăm în regim de consignație Bucuresti orice bun neperisabil cum ar fi opere de artă, antichități, monede, bijuterii, ceasuri, mașini, utilaje, electronice etc.

Care este procentul retras din vânzare?

Procentul din vânzare sau taxa de expunere se stabilește împreună cu clientul în funcție de produsul pe care acesta vrea să îl lase în incinta noastră și de perioada de timp în care acesta va rămâne expus. Toate aceste detalii vor fi explicate și stabilite înainte de semnarea contractului astfel încât avantajul serviciilor prestate să fie de ambele părți. Atunci când vine vorba de regimul de consignație Bucuresti, echipa noastră se mândrește cu o experiență vastă în evaluarea și găsirea soluțiilor ideale.

Avantajele Regimului de Consignație Bucuresti

Oferim cele mai bune servicii în regim de consignație Bucuresti, deoarece suntem dedicați și determinați să găsim soluția ideală pentru fiecare client.

Aceste servicii prezintă o multitudine de avantaje și beneficii precum:

  • Clientul uită de grijile legate de spațiul de depozitare pentru obiectele sale.

  • Oferim securitatea obiectelor – suntem asigurați împotriva furtului și a deteriorării.

  • Oferim o vizibilitate ridicată pentru obiectele clientului, ceea ce crește șansele de a le vinde rapid.

  • Clientul poate apela la aceste servicii doar pentru a se asigura că obiectele lui de valoare sunt în siguranță.

  • Procesul este unul simplu, sigur și confidențial.

  • Echipă noastră este orientată către nevoile clientului.

  • Colaborăm cu diferiți experți din domenii diferite pentru o evaluare cât mai realistă.

Pentru a încheia un contract de prestări servicii în regim de consignație Bucuresti, clientul va avea nevoie de o carte de identitate, un pașaport sau un permis de conducere. În contract se vor regăsi datele ambelor părți, comisionul din vânzare pe care clientul ni-l datorează, taxa de expunere în magazin sau orice alte detalii relevante convenite în prealabil cu clientul.

Suntem transparenți față de clienții noștri și ne străduim întotdeauna să le oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. Datorită profesionalismului de care am dat dovadă, suntem adesea recomandați pentru serviciile în regim de consignație Bucuresti atât de localnici, cât și de cei care locuiesc în afara orașului.

Dacă ai un bun pe care vrei să îl expui în magazinul nostru, contactează-ne telefonic pentru mai multe detalii sau fă-ne o vizită direct în magazin!